Спільна подорож команди EXPANS до Києва

2019 рік став для нас знаковим так, як нарешті в Україні пройшов перший офіційний корпоратив EXPANS. Цього разу ми вибрали її столицю - Київ.

Так як ми працюємо дистанційно, корпоратив для нас – це спільна подорож в одне з прекрасних міст України. Корпоратив відбувався буквально 2-3 дні, але він був дуже насичений на приємні події і залишив приємні незабутні враження.

Збори

Проблема кожного нашого корпоративу полягає в тому, що доводиться довго збирати команду на залізничних і автовокзалах. Всі прибувають і від’їжджають в різний час, з-за чого вже обмежений список заходів доводиться адаптувати під суворий розклад поїздів та автобусів. Проте, час, що залишився ми намагаємося проводити максимально наповнено і приємно

Кожен корпоратив з нами присутній наш маленький талісман хороших подорожей, наш івент-менеджер Владислав Поляков, син однієї з наших співробітниць Катерини Полякової.

Визначні місця

В першу чергу ми відвідали Майдан Незалежності і зробили безліч фотографій, в тому числі і з прапором компанії. Площа є центром столиці України. Тут, так чи інакше, відбувалося безліч знакових подій.

Однією з сучасних пам’яток Києва є “Міст Кличка” на Володимирській гірці. Сам по собі міст – це переправа, яка з’єднує два пагорба: Володимирську гірку і Хрещатий парк. Назва «Міст Кличка» вона отримала через те, що її спорудили з ініціативи мера Віталія Кличка.

З нього відкривається розкішний вид на місто, Дніпро. Фотографії на мосту виходять відмінними, з прекрасним панорамним видом. А прозора підлога додає трохи гостроти відчуттів, особливо, якщо ви боїтесь висоти.

Ми також відвідали океанаріум Морська казка. Через накладки з часом відвідали його двома заходами і різним складом. Дуже цікаве місце, де можна подивитися на різних морських тварин: риб, скатів, мурен. Цвяхом програми є акули. З кожним відвідуванням океанаріуму їх стає все більше.

Все дуже хотіли відвідати музей медуз, проте він нам сподобався набагато менше, ніж океанаріум, так як різних видів тварин набагато менше, проте там дуже цікаво надана інформація про самих медуз, особливості їх розвитку і життєдіяльності.

Однією з найважливіших подій для нас було відвідування Межигір’я – резиденції колишнього президента України Віктора Януковича. Зізнатися, красивішого парку ми ще не бачили. Колишній президент намагався зробити національний парк “як для себе”. Хочемо сказати, що він виправдав наші очікування і зробив все в кращому вигляді.

Описувати всі краси Межигір’я дуже довго. Щоб усвідомити масштаби і велич місця, там необхідно побувати.

В останній день ми купили квитки на теплохід для оглядової прогулянки по Дніпру і просто добре посиділи і поспілкувалися, подивилися краси Києва з незвичної точки зору.

Ваш коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Telegram

Viber

Messenger

Зв'яжіться з нами онлайн
Закрити